Stalen tafel frame

Bent u op zoek naar een echte eye-catcher voor in uw interieur? Laat dan een stalen tafel frame ontwerpen door Metal Arts in Den Haag. Met Arts is een metaalbedrijf dat zeer unieke en eigentijdse ontwerpen maakt speciaal afgestemd op uw wensen en behoeften. Met Arts is gespecialiseerd in het bewerken van staal en roestvrijstaal.

Stalen tafel frame
Stalen tafel frame

Een tafel op maat

Met Arts is opgericht door metaal artiest Emile Wentink. Inmiddels bestaat Met Arts uit een team van zeer professionele medewerkers die precies weten hoe zij de juiste vertaalslag kunnen maken van uw ideeën naar een concreet ontwerp. Door een uitgebreid machinepark en handgereedschap is niets te gek voor de ontwerpers van Met Arts.  Wanneer u kiest voor een stalen tafel frame ontworpen door Met Arts, kiest u voor een echte eye-catcher in uw interieur. De ontwerpen van Met Arts hebben een zeer kenmerken en opvallend design. Op deze website vindt u onder ‘’Fotogallery’’ diverse foto’s van tafels de verschillende stalen tafel frames die wij hebben ontworpen.

Overige producten

Met Arts is niet alleen gespecialiseerd in het maken van tafels op maat, maar zij ontwerpen zeer veel voorwerpen en producten. Met Arts ontwerp en maakt voorwerpen als beugeltjes, steuntjes, onderdeeltje, frames en fietsframes. Daarnaast kunt u ook bij Met Arts terecht voor diverse reparatiemogelijkheden.

Contact

Wilt u een stalen tafel frame laten ontwerpen door Met Arts of heeft u interesse in één van onze andere producten of diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.