Rvs frame laten maken

Wilt u een rvs frame laten maken? Bijvoorbeeld voor een tafel? Metal Arts is gespecialiseerd in het bewerken van staal en roestvrijstaal. Dankzij een uitgebreid machinepark en handgereedschap verrichten wij verschillende werkzaamheden voor de consument zoals: zagen, frezen, draaien, boren, lassen, knippen en zetten. Metal Arts is opgericht door Emile Wentink. Emile heeft jarenlange ervaring als metaalbewerker en daarmee alle kennis en kunde in huis om op verschillende manieren metaal te bewerken. Gecombineerd met zijn grote creatieve geest is hij in staat om prachtige design producten te maken. U kunt bij hem een rvs frame laten maken voor een unieke design tafel. Industrieel design en helemaal op maat gemaakt op basis van uw wensen. U geeft aan wat u wenst, welke kenmerken qua grootte en gebruik en welke stijl u mooi vindt. Metaal Artiest Emile Wentink gaat vervolgens voor u aan de slag.

Rvs frame laten maken
Rvs frame laten maken

Frame voor een fiets

U kunt ook een rvs frame laten maken voor uw fiets. Emile is naast metaalbewerker ook jarenlang fietsenmaker geweest. Metal Arts ontwerpt en bouwt fietsen met een metalen frame volledig naar uw wensen en behoeften. De fietsen hebben een zeer kenmerkend design en daardoor zal u altijd en overal uw fiets herkennen. De fietsen zijn eigentijds en doordat deze speciaal voor u worden ontworpen zijn ze ├ęcht uniek.

Mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Metal Arts? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail. Wij bespreken graag samen met u uw wensen en behoeften en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.