Metalen frame

Metalen frame
Metalen frame

Wilt u een metalen frame voor uw fiets? Metal Arts kan dit voor u maken. Metal Arts ontwerpt en bouwt fietsen met een metalen frame volledig naar uw wensen en behoeften. De fietsen hebben een zeer kenmerkend design en daardoor zal u altijd en overal uw fiets herkennen. De fietsen zijn eigentijds en doordat deze speciaal voor u worden ontworpen zijn ze écht uniek.

Over de metaal artiest

Metal Arts is gespecialiseerd in het bewerken van staal en roestvrijstaal. Dankzij een uitgebreid machinepark en handgereedschap verrichten wij verschillende werkzaamheden voor de consument zoals: zagen, frezen, draaien, boren, lassen, knippen en zetten. Metal Arts is opgericht door metaal artiest Emile Wentink. Na jarenlange ervaring als metaalbewerker ging hij aan de slag als fietsenmaker. Hij heeft het vak in de praktijk geleerd maar kon als fietsenmaker zijn creativiteit niet kwijt. Dat kan hij wel met Metal Arts. Emile bouwt het liefst fietsen met karakteristieke vierkante buizen. De fietsen krijgen daardoor meteen een design uitstraling. Toch zitten en rijden de fietsen perfect en dat is natuurlijk ook heel belangrijk.

Openingstijden en contact

Metal Arts is op dinsdag, donderdag en zaterdag vanaf 9.00 uur geopend. Op dinsdag zijn we tot 14.00 uur geopend, op donderdag tot 18.00 en op zaterdag sluiten we om 17.00 uur.

 

Heeft u interesse in een fiets met een metalen frame of in een ander op maat gemaakt object? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. We zijn telefonisch bereikbaar maar u kunt natuurlijk ook een e-mail sturen.