Metaalbewerkingen Den Haag

Metaalbewerkingen Den Haag
Metaalbewerkingen Den Haag

Met Arts is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerkingen gevestigd in Den Haag. Met Arts ontwerpt, produceert en monteert constructies voor voornamelijk de consument. Met Arts richt zich met name op de "gewone" consument die iets "speciaals" wil.

 

Specialistisch bewerkingen van staal en roestvrijstaal

De consument kan hier terecht voor specialistisch bewerken van staal en roestvrijstaal. Dankzij een uitgebreid machinepark en handgereedschap verrichten wij verschillende werkzaamheden als: zagen, frezen, draaien, boren, lassen, knippen en zetten. Met Arts is opgericht door Metaal artiest, Emile Wentink. Tegenwoordig bestaat het team uit kwalitatief hoogwaardige medewerkers die producten op maat kunnen maken. Elke keer wordt er gestreefd naar een eindproduct volledig naar de wensen van de klant. Door de verschillende soorten bewerkingen is Met Arts in staat om diverse voorwerpen als beugeltjes, tafelonderstellen en fietsframes te maken. Emile Wentink heeft een enorm creatieve geest en daardoor ontstaan er steeds weer eigentijdse voorwerpen. Op deze website vindt u onder ‘’Fotogallery’’ een aantal van deze zeer eigentijdse voorwerpen, die een goed beeld vormen van de mogelijkheden die er zijn bij Met Arts.

Exclusieve fietsen

Met Arts ontwerpt en bouwt ook exclusieve fietsen in staal en roestvrij staal voor u. U kan uw fiets volledig laten samenstellen, waardoor deze volledig wordt ontworpen naar uw wensen. De fietsen kunnen worden uitgevoerd in verschillende vormen en krijgen hierdoor een zeer eigentijds karakter.

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in metaalbewerkingen in Den Haag? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. De contactgegevens kan u vinden op de contactpagina.