Metaalbedrijf Den Haag

Met Arts is een metaalbedrijf gevestigd in Den Haag. Het bedrijf werd opgericht door metaal artietst Emile Wentink. Inmiddels bestaat het bedrijf uit een aantal medewerkers die zeer hoogwaardige producten samen kunnen maken. Met Arts richt zich voornamelijk op de consument die iets speciaals wil. De producten die worden ontworpen hebben een zeer kenmerkend eigentijds industrieel design.

 

Metaalbedrijf Den Haag
Metaalbedrijf Den Haag

De producten worden voor u op maat gemaakt

Met Arts is gespecialiseerd in het bewerken van staal en roestvrijstaal. Dankzij een uitgebreid machinepark en handgereedschap verrichten wij verschillende werkzaamheden voor de consument zoals: zagen, frezen, draaien, boren, lassen, knippen en zetten. Met Arts ontwerp en maakt voorwerpen als beugeltjes, steuntjes, onderdeeltje, tafelonderstellen en fietsframes. Elke keer wordt Met Arts uitgedaagd om de juiste vertaalslag te maken van de wensen en ideeën voor de consument.

Altijd al een zeer exclusieve fiets willen hebben?

Metaalbedrijf Met Arts ontwerp en bouwt uw fiets volledig naar uw wensen. Wij maken een fietsframe, spaken de wielen en u kan als klant de fiets volledig samenstellen. De fietsen hebben een zeer kenmerkend design en daardoor zal u altijd en overal uw fiets herkennen. De fietsen zijn eigentijds en doordat deze speciaal voor u worden ontworpen zijn de fietsen écht uniek. Met Arts is een metaalbedrijf en daarom worden de fietsen uitsluitend vervaardigd uit staal en roestvrij staal.

Contact

Wilt u een zeer exclusieve fiets laten ontwerpen door metaalbedrijf Met Arts of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. De contactgegevens kan u vinden op de contactpagina.