Metaal Den Haag

Metaal Den Haag
Metaal Den Haag

Metal Arts maakt voorwerpen van metaal in Den Haag. Hierbij kunt u denken aan kleine voorwerpen zoals beugels, steuntjes en onderdelen maar ook het grotere werk zoals tafelonderstellen, frames en fietsframes.

Uniek design

Metal Arts richt zich op de gewone consument die iets speciaals wilt. Metaal in Den Haag, zoals staal en rvs, is tijdloos, modern en stoer maar toch elegant. Het design en de bewerking zorgt voor de uitstraling van het object. We werken volledig in opdracht dus de wensen van u als klant staan bij ons centraal. Uniek industrieel design is het resultaat van de samenwerking tussen u en de artiest. U geef aan wat u wilt, wat u belangrijk vindt en welke uitstraling u wenst. De metaal artiest gaat vervolgens voor u aan de slag.

Diverse bewerkingen

Metal Arts is gespecialiseerd in het bewerken van staal en roestvrijstaal. Dankzij een uitgebreid machinepark en handgereedschap verrichten wij verschillende werkzaamheden voor de consument zoals: zagen, frezen, draaien, boren, lassen, knippen en zetten. Met deze bewerkingsmogelijkheden en gecombineerd met een creatieve geest is er heel veel mogelijk. Op onze website vindt u verschillende voorbeelden in de fotogallerij. Zo krijgt een beter beeld van de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht voor het repareren van objecten van metaal in Den Haag.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Metal Arts? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail. Wij bespreken graag samen met u uw wensen en behoeften en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.