Lassen Den Haag

Lassen Den Haag
Lassen Den Haag

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het lassen van (roestvrij)staal in Den Haag? Dan bent u bij Met Arts aan het juiste adres. Met Arts is gespecialiseerd in het maken van (roestvrij)stalen voorwerpen.


De mogelijkheden

Met Arts is opgericht door Metaal artiest, Emile Wentink. Met Arts richt zich met name op de "gewone" consument die iets "speciaals" wil. Met Arts bewerkt (roestvrij)staal door onder andere het te frezen, draaien en lassen. Door de verschillende soorten bewerkingen is Met Arts in staat om diverse voorwerpen als beugeltjes, tafelonderstellen en fietsframes te maken. Emile Wentink heeft een enorm creatieve geest en daardoor ontstaan er steeds weer eigentijdse voorwerpen. Op deze website vindt u onder ‘’Fotogallery’’ een aantal van deze zeer eigentijdse voorwerpen, die een goed beeld vormen van de mogelijkheden die er zijn. Daarnaast voert Met Arts ook diverse reparaties en constructiewerk uit voor consumenten.

 

Het volgende machinepark en handgereedschap voor het bewerken van (roestvrij)staal behoren tot de mogelijkheden:

·         Zagen

·         Frezen

·         Draaien

·         Boren

·         Lassen

·         Knippen

·         Zetten

Exclusieve fietsen

Metal Arts ontwerpt en bouwt ook exclusieve fietsen in staal en roestvrij staal. Wij maken een fietsframe, spaken de wielen en kan u als klant de fiets volledig zelf samenstellen. De fiets wordt volledig naar uw wensen ontworpen.

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het lassen van (roestvrij)staal in Den Haag en bent u benieuwd wat Met Arts voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. De contactgegevens kan u vinden op de contactpagina.