Lasbedrijf Den Haag

Bent u op zoek naar een lasbedrijf in Den Haag? Bijvoorbeeld omdat u een stalen voorwerp heeft dat gerepareerd moet worden? Het is altijd vervelend als dingen kapot gaan. Staal kan gelukkig nog wel gemaakt worden maar dat vergt wel kennis en kunde. Bijvoorbeeld door een lasbedrijf in Den Haag.

Lasbedrijf Den Haag
Lasbedrijf Den Haag

Machines en handgereedschap

Metal Arts heeft hiervoor ook alle kennis en kunde in huis. We zijn gespecialiseerd in het maken van (roestvrij)stalen voorwerpen. We gebruiken hiervoor diverse bewerkingstechnieken. Als lasbedrijf in Den Haag kunnen we natuurlijk lassen maar ook zagen, frezen, draaien, boren, knippen en zetten. Ondanks de beperkte ruimte in onze werkplaats hebben wij toch een heel redelijk machinepark op kunnen bouwen en beschikken we over diverse soorten handgereedschap om deze bewerkingen mogelijk te maken.

Reparatie van metalen objecten

Heeft u een kapotte fiets en daarom een lasbedrijf in Den Haag nodig? Neem contact op met Metal Arts. Wij repareren graag uw fiets. Ook voor de reparatie van andere metalen objecten kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor reparatie aan kinderwagens, rollators of speelgoed van metaal.

Uniek design

Wilt u niet repareren maar juist creëren? Ook daarvoor bent u bij Metal Arts aan het juiste adres. Unieke, op maat gemaakt design, helemaal volgens uw wensen gemaakt. Metal Arts maakt prachtige tafelframes maar ook lampen en fietsen. Heeft u een idee? Neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar maar u kunt natuurlijk ook een e-mail sturen.